mandag 12. juli 2010

Berrskallens Uno

Hei Johnny

Hektiske dager... Så hektiske at jeg plutselig kom på at du ikke har fått tilbakemelding på Uno enda. Det går i ett med maling, valp, unger, flytting osv. Blir bra til slutt.
Uno er så bra! :-) Nå har han gått i buret sitt og lagt seg selv, etter å ha vært i gang litt over en time. Tissing kl 04, rett ut på gresset og ret inn i buret igjen. Tuller litt før han faller til ro, men han han har vært i buret til nærmere 06 hver morgen. Da er han sulten. Spiser godt, og i går ville han ha mere, så jeg øker på maten. Han rører seg jo mye.
I går var han med onkel Tango og Kjetil mens jeg var i huset og pusset opp. Jeg har strevd litt med å få han til å roe seg i bil og ba K om hjelp. Han har hylt i buret og kastet opp såpass at jeg kjente jeg kviet meg for å kjøre med han. Tok buret i baksetet i går og Ole satt ved han; Vår første lysløse tur :-) Framgang. han sovna da bilen sto i ro ei stund.. Kjetil hadde kjørt med han i går for å venne han til, og det gikk kjempefint. Tango og han raser rundt i lag, det tok litt tid før T tødde opp, men han er snill med Uno og de blir nok verdens beste venner.
En rolig og støddig kar, Uno. Sier fra uten å lage lyd, gjør seg forstått, utforsker og er uredd, men vet hvor han hører hjemme, og er selvfølgelig redd for å bli alene/forlatt og det er jeg obs på. Lar han sove inntil meg litt hver dag for tilknytningen, han er kosete, leker godt selv, ikke sutret en eneste gang siden han kom hjem (kun i bilen), han lystrer både nei og knurr fra meg, og kommer på innkalling omtrent uten unntak. Jeg er kjempefornøyd, og ser at dette kommer til å bli veldig bra.
Hilsen fra Marina

Ingen kommentarer: