mandag 12. juli 2010

Berrskallens Shira

Berrskallens Shira

Hei.
Dere venter vel på å få høre hvordan det går her. Og det går bare bra. Vi er fortsatt like fornøyd med Shira, hun er en herlig valp:-)
Appetitten er bra, hun spiser godt. Og elsker alle mennesker. Vi gleder oss bare til alle tenner er felt og hun har fått nye som ikke er så¨skarpe, de kjennes!:-)
Hun har vokst en del, og fargene har kommet mye bedre frem. Hun ser ut til å bli riktig pen. Avisbudet/gutten ble så ivrig i dag, han trodde vi hadde kjøpt oss dalmatiner.
Vi kjørte ikke bil de første dagene etter at hun kom, og da vi skulle, ble det visst temmelig nytt med å sitte i bur bak i bilen alene. Hyla, og det kom både fram og bak. Men neste dag var det kun hyling, og dagen derpå igjen stille, kun sikling. Og nå ser det ut til at det går helt fint.
Innkalling er bra, hun kommer som regel kjapt.
Sender med et par bilder av henne, det ene tatt fredag, og det andre i fjæra i kveld. Første tur dit og det ble mye nytt og spennende å lukte på. Ellers får hun springe en del løs i hagen når vi passer på.

Når Rolf Martin kommer hjem fra reisearbeid i helgene så er det i allfall gjensynsglede fra Shira ( :-) ) og det synes han er trivelig.
Før jeg gikk ut i ferie var det to uker 18-åringen vår måtte opp om morgenen og ta over ansvaret. Og det gikk veldig bra. Han liker Shira veldig godt og kom seg opp tidlig om morgenen. Til vanlig er han et murmeldyr:-)
Tusen takk for ei flott jubileumsbok.

Mvh
Anita og Rolf Martin

Ingen kommentarer: