søndag 20. februar 2011

Camp Berrskallen- en suksess

Vi inviterte hele det siste kullet på "Trenings Camp". Vi brukte Hamn i Senja som base og brukte private terreng for feltarbeidene. Ett fantastisk alternativ til foreksempel Lauksletta på Arnøya.

Vi starten inne med litt informasjon og terminologibruk i forhold til jaktprøver, hva dette er og hva dette betyr. En grei gjennomgang med erfaringsdeling på føring av hund i fjellet både på jakt og på jaktprøver.


Med Vertskapet og gjestfriheten på Hamn krydret med kokkekunster på verdensnivå kunne dette ikke bli feil i det hele tatt.


Været var med oss også, mildt, solgløtt og påskestemning i fjellheimen.

Forrett Gravlaks

Hjort med godt stæsj

Jordgubbsorbe

Glas med kokkens hår :)


Fra morgen andakten :)


Avslutning og oppsummering
 Til tross for at valpene er unge og ikke har våknet helt enda, ser man betydelig forskjell fra dag til dag. Begge dager hadde vi fugl. Og begge dager fikk de voksne hundene vist seg frem til stor glede for alle.  Synd var det at valpene ikke lyktes å finne fugl denne gangen.
I dag søndag hadde vi med nesten alle barna som var med på Campen ute i marka, de ivrigste var med hele dagen og syns dette var gøy. Marina disket opp med pølser i brød og fenalår til kaffen, fortreffelig.

Ingen kommentarer: